Dorohoi News Logo

NEWS ALERT : [VIDEO] Neatenţia face victime : Un elev de la „Vlahuţă” a fost lovit în plin

Accident Dorohoi

Un adolescent de 16 ani nu a mai ajuns astăzi la ore fiind  lovit de o maşină pe str. Dimitrie Pompei din Dorohoi în apropierea Blocului Turn.

G.M. în vârstă de 15 ani, elev la Grupul Şcolar „Al. Vlahuţă” din Şendriceni tocmai coborâse dintr-un microbuz ce venea din Mileanca şi care a oprit neregulamentar. El a încercat să traverseze în fugă bulevardul, prin faţa microbuzului oprit şi nu s-a asigurat. Martorii spun că elevul a luat-o la fugă,  nu s-a asigurat şi a apărut brusc în faţa autoturismului Audi condus regulamentar de Gheorghe C. de 49 de ani din Dorohoi.

 

Şoferul a declarat poliţiştilor că elevul i-a apărut brusc în faţa maşinii şi deşi nu avea viteză nu a mai putut evita impactul. Maşina a fost avariată serios întrucât elevul a spart cu cotul parbrizul, a înfundat o aripă, a spart un far şi mai multe ormanente din plastic. După impact elevul a fost proiectat pe asfalt şi a suferit traumatisme la mâini şi picioare. Medicii care l-au consultat declară că adolescentul nu a suferit traumatisme grave şi urma să fie supus mai multor radiografii pentru a se stabili dacă a suferit fracturi. Etilotestul a arătat că şoferul nu a consumat băuturi alcoolice.

 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili gradul de vinovăţie a celor implicaţi. (DorohoiNews.ro)





Autor: DorohoiNews.ro
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web